HomeOntruimingenCommissieOfferteContact
4U Ontruimingen
Ontruimingen

Verkoopbare goederen

Meestal is het zo dat er in de te ontruimen woning nog goederen aanwezig zijn die te verkopen zijn. Deze goederen gooien wij natuurlijk niet weg. Wij selecteren deze spullen en vervoeren die naar een erkend veilinghuis waar de spullen verkocht zullen worden. Met de opbrengst van uw goederen kunt u vaak een gedeelte en in sommige gevallen zelfs de gehele ontruiming financieren.

Bezemschoon opleveren

Bij een woningontruiming leveren wij de woning desgewenst bezemschoon op. Wij overleggen met u wat er precies moet gebeuren. Na het ontruimen van de woning kunnen wij er voor zorgen dat de woning helemaal wordt schoongeveegd, waarbij we, indien nodig, ook het eventueel aanwezige tapijt verwijderen. Bij ons worden hier geen extra kosten voor berekend!
 
Zorgvuldig en snel
 
Indien u op korte termijn een huis wilt ontruimen kan dat door ons zorgvuldig en snel worden gedaan. Wij komen de woning vooraf inspecteren en bieden u dan een offerte op maat, zodat u vooraf alle kosten inzichtelijk heeft. Vervolgens kunt u beslissen of u de ontruiming van uw woning door ons wenst uit te laten voeren.

Meer dan alleen ontruimen

Onze dienstverlening reikt verder dan alleen het ontruimen van een woning, desgewenst leveren wij ook schilders, asbestverwijderaars en timmermannen om de woning weer acceptabel en leefbaar op te leveren.

 
Gratis en vrijblijvend een offerte
 
Wij stellen voor u graag, gratis en vrijblijvend een offerte op voor een woning ontruiming. U krijgt van ons alle ruimte om na te denken, vragen te stellen en de offerte eventueel bij te laten stellen. Neem direct contact met ons op!

Home|Ontruimingen|Commissie|Offerte|Contact